fbpx

Baloo.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Klikom na gumb Slažem se slažete se s korištenjem kolačića.

Wall sticker + zidni metar

personalizirani
Leo
tapetametar_1_1-arak
tapeta_1_1-vrata1

1. Odaberi dizajn:?

3. Podaci: ?

Prikaži
Cijena:225,00 kn
Količina

Uređenje interijera sobe za vaše mališane ne mora biti komplicirano! Bez krečenja, kapanja, čišćenja: njihov kutak jednostavno učinite živopisnim uz naše Super sticker zidne naljepnice koje možete personalizirati imenom vašeg mališana.

Na osam araka veličine A4 papira, elementi naljepnice dolaze odvojeni jedan od drugoga kako bi ih mogli lijepiti kako vam odgovara i prilagoditi svakoj dimenziji zida. I ne samo da su praktične, već su i jaaaaako simpatične: odabrati možete između četiri super teme prilagođene baš klincima.

Svemirko, ZOO, Medenko i Slatkica tu su kako bi dane djetinjstva učinili još veselijim!

 

Upute

  • Naljepnice dolaze u veličini 8 x A4 (210 x 297 mm)
  • Elementi su odvojeni i lijepe se zasebno, kako bi ih mogli prilagoditi dimenzijama zida
  • Svaki set sadrži dvije oznake s imenom – jednu za zid i jednu za vrata sobe (ili gdje god je poželite zalijepiti)
  • Naljepnice su napravljene od vrlo kvalitetnog materijala i s kvalitetnim ljepilom koje se neće samo odljepljivati, a pri tome ne oštećuju zid
  • Ukoliko ih želite sami skinuti, skidanje je jednostavno i ne oštećuje zid

Sigurnosna napomena: ove naljepnice nisu igračka i sastoje se od malih komadića koje dijete može progutati. Imajte na umu kako su dječica ipak nestašna u igri te naljepnice lijepite na mjesta koja nisu lako dostupna djeci (posebnoj maloj djeci) i mjesta na kojima imate nadzor kako ne bi došlo do skidanja ili nenamjernog gutanja komadića.